10.12.2015

And it probably won't get easier, just easier to hide. prepare for an aching the rest of your life

Naamaa lokakuulta. Räjähtäneet hiukset mutta mitäs pienistä.

En muista olenko maininnut täällä aloittaneeni autokoulun. Se on ihan ok, ei yhtään niin ahdistavaa kuin oletin. Mielipiteeni tosin varmaan muuttuu tiistaina ensimmäisen ajotuntini aikana. Sitä odottaessa.

On tapahtunut myös jotain mahtavaa. Sain luvan aloittaa testot! Vielä ei ole tullut aikaa hormonipolille postissa, mutta luulisi senkin tässä joskus lähiaikoina saapuvan. En malta odottaa, tuntuu kuin vihdoin oikeasti etenisin tässä prosessissa. Totta kai nimen vaihtaminen on auttanut ahdistuksen kanssa, esimerkiksi yllämainitussa autokoulussa on huomattavasti helpompaa kun en joudu kuulemaan väärää nimeä. Mutta hormonit nyt vaan on niin iso juttu. Ja oikeastihan mä olisin jo aloittanut ne, jos mun prosessi olisi edennyt normaalilla kaavalla. Paska homma joka nostaa katkeruuteni pelottavan korkealle tasolle aina kun mietin sitä. Mutta ehkä pääsen katkeruudestanikin eroon sitten hormonihoidon alettua. Luulis.

Olen muuten luvannut itselleni että dokumentoin prosessiani ja muutoksia videomuodossa. (Toki myös täällä blogissakin perinteisesti kirjoittaen!) Se siis tarkoittaa, että alan päivittämään youtube-käyttäjälleni videoita tasaisin väliajoin. Suunnittelin myös hoitavani sen englanniksi, eli siis paljon sössötystä vahvalla suomiaksentilla on luvassa! Ilmoittelen tänne sen aloitettuani ja varmaan tungen niitä videoita tännekin, siis jos ketään kiinnostaa.

Niiden tarkoitus on tosiaan muutoksien seuraaminen, jotta itse pysyn kärryillä mikä muuttuu ja kuinka nopeasti, sekä ehkä toimia vertaistukena muille dfab transihmisille? Lisäksi omasta innostuksesta riippuen saatan tehdä muunkinlaisia videoita jotka eivät liity transjuttuihin. Ehkä. Jännätään!

Hyvällä tuurilla aloitan hormonit vielä tämän vuoden puolella. Se olisi aika unelma.

Olen muuten hankkimassa uuden tatuoinnin keskiviikkona. Elämä on ihan jees just nyt.

//

I've been thinking about doing a small summary in English at the end of my posts. I decided to finally give it a try, so here we go! Don't judge me too hard lmao. 

I finally got the permission to start T. 
I'm super excited! I've been waiting for this for so long and it's finally happening. 
I'm going to be documenting my transition in video format once i start HRT, so I'll be uploading videos where I talk about my changes/other trans-related stuff on my youtube channel. I will be speaking English, which is obviously not my first language. So, everyone, prepare for a horrible finnish accent! I will most likely post the videos here too, in case anyone is interested. 

Oh, and i'm getting a new tattoo on wednesday! Life is pretty good right now.

2 kommenttia :

  1. Luin eka homopolille :D:D Eivaa onnee kauheesti!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, olis sekin vielä juttu niin mä sekoaisin lopullisesti :---DD Ja hei kiitos!!

      Poista