27.12.2015

YRU MYSTERY BOX (MONOCHROME)


Tilasin marras-joulukuun vaihteessa YRU:lta Mystery boxin. Eli 100$ maksava boksi jossa tulee kolme paria kenkiä + "yllätyslahja". Yllätyslahjahan on siis oikeasti kaikille neljäs pari kenkiä. En ihan ymmärrä taas tätä markkinointitaktiikkaa, mutta ehkä yllätyslahja sitten kuulostaa jotenkin mielenkiintoisemmalta.... Ja kikkahan tässä on, että et voi itse valita kenkiä, vaan saat ne aivan randomilla. Tilasin kyseisen boksin siis mustavalkoisena, sivulla tosin on värillinenkin vaihtoehto. Lisäksi nyt kun katsoin niin sinne on ilmestynyt uusi Platform mystery box, jolla on hintaa 175$. Sinänsä harmi ettei sitä ollut aikaisemmin, sillä olisin saattanut tilata sen tämän sijasta. No mutta säästyipähän rahaa. Sain meinaa oman boksini vielä ilman toimituskulujakin cyber mondayn kunniaksi, joten sain nämä 119$ halvemmalla kuin jos vaikka nyt tilaisin platformiboksin. Kiitos, olen vakuuttanut itselleni että tämä on parempi. 

Enivei! Tässä siis kyseiset neljä paria. Laatikko jäi tulliin, joka oli ehkä stressaavin kokemus koko elämässäni. En oikeasti hallitse tälläisiä "virallisia" asioita. Siitäkin selvittiin lopulta kunnialla, ja kengät saapuivat suoraan kotiovelleni! 

Platformithan ovat tässäkin pakkauksessa se paras asia. Pohjakin on läpinäkyvä, joka oli hieno yllätys! Olen meinaa halunnut moiset jo pidemmän aikaa. En tosin tykkää tähdistä joita kyseisiin kenkiin on jostain syysta ängetty, mutta ehkä voin elää asian kanssa/tehdä niille jotakin. Pitää katsoa. 

Sitten on nuo ihastuttavat korkokengät. Siis kiva idea, mutta kuka luulee että mä kykenisin pysymään noilla pystyssä kahta sekuntia kauempaa?! Onhan ne nätit. Yritän tässä pikkuhiljaa harjoitella niillä kävelemistä, ehkä vielä joskus kykenen poistumaan talosta niiden kanssa. Tai sitten pidän ne vain hyllylläni näyttämässä nätiltä. Kivat kuitenkin.

Sandaalitkin ovat ihan jees. Ainoa ongelma on, etten käytä sandaaleja. Se tosin johtuu enimmäkseen siitä että kaikki sandaalit ovat rumia. Ja jalat myös! Mutta 1/2 ongelmasta on jo korjattu näiden ansiosta. Kyllä nää tulee mulla vielä käyttöön.

Ja viimeiseksi. Siis voi herraisä. Joku saatanan roskapussisaapas. Kuka ajatteli, että tuollaiset kengät ovat hyvä idea??? Oliko hän kenties tippunut vauvana pää edellä lattialle. Mitä vittua. Olen joskus ihastellut YRU:n sivuilla kenkiä ja naureskellut nähdessäni nämä kamaluudet, miettien kuka helvetti muka haluaa sellaiset. Ja nyt. Ne ovat minun. Siis kiitos YRU. Kiitos aivan perkeleesti. Ehkä myyn nämä jossakin. Luulisi että jollakulla on näin järkyttävä maku. Huhhu. Olisitte nähneet naamani kun vedin nämä ulos paketista.

Näitä pakettejahan myydään vielä vuoden viimeiseen päivään saakka, eli jos joku innostui niin nopeasti ostamaan. Muistakaa että jätesäkkikengät ovat oikea uhka. Kiitos ja hei!

//

 I bought the monochrome mystery box from YRU. You get 3 pairs of shoes + a bonus gift for 100$. The bonus gift is a pair of shoes too, by the way. So, you get 4 pairs of shoes. I really don't understand why they didn't just say that... Anyway, the designs are completely random, so you have absolutely no idea what you're getting. 

I really love the platforms. I've been wanting platform shoes with clear bottom for so long! I don't like the stars, but i might do something to them later. 

I really like those heels with wings. I mean, i would like them, if i had any idea how to walk with them. It's horrible, i looked like a deer on ice when i tried them on! And it was absolutely terrifying! I would like to use them, but it'll take time before i'm able to do that.

I like the sandals too. I don't really use sandals, but i think i'll use these. They're really cute.

And lastly. Those fucking boots. They're the ugliest thing i've seen in my whole life. They have potential, but why the hell do they look like garbage bags??? Who the hell designed these. Who thought it would be a good idea. I've been looking at these shoes on their website, wondering who the hell actually wears those and why would anyone want to buy them. You should've seen my face when i opened the box. I mean, what the hell is this shit. Thanks YRU, thank you very much. I might sell them. Idk yet. Seriously, what the hell.

If anyone wants to buy this box, you can get them from their website 'til the end of the year. So you have about four days left to buy them. Remeber, garbage bag shoes are a real threat. K thanks bye!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti