2.1.2015

There's beer in coffee mugs, water bottles and soda cupsJoulu meni, uusivuosi tuli. Täytyy myöntää että 2014 oli varsinkin loppua kohden melko kuraa, mutta oli vuodella 2014 ne omat hyvät hetkensäkin. 

Itse joulu oli jokseenkin perseestä, mutta se nyt taas ei tullut yhtään yllätyksenä. Ainakin sain kivoja lahjoja t.materialisti. Kylmää ja kivistä sieluani kosketti puolisiskoltani saamani lahja, vaikka kyseessä ei edes ollut vielä "oikea" lahja joka tulee kuulemma postin kautta perässä myöhemmin. Nyt toistaiseksi sain vain pari statement-tarraa (lieneekö statement-tarra edes sana....) ja lehden jonka kannessa oli transmies ja jossa oli juttua sukupuoli- ja seksuaalivähemmistöistä, ja vaikka se ei välttämättä kovin fancyltä kuulostakaan niin itselleni se oli tärkeää, sillä koin että identiteettini huomioitiin joka on tietty aina transnuorena kivaa. 

Katsotaan nyt enemmän tai vähemmän innolla mitä 2015 tuo tullessaan, itse ainakin toivoisin kovasti transdiagnoosia ja hormonihoitoja, mielenterveysongelmista ylipääsemistä ja onnellisuutta. 
Ps. Katsokaa minkä ovelan visuaalisen punin loin:


Piparipipari ♥♥♥

 Penis ei kuulu asiaan, mutta piparipipari vaikutti yksinäiseltä. Ja tänä vuonna meikäläisen pitäisi siirtyä täysi-ikäisyyteen, tällä huumorintajulla ja henkisellä kypsyydellä itkettää jo valmiiksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti