4.11.2014

Sweetheart, what have you done to us?Hei! Pahoittelen tosiaan postaustahdin hitaudesta, ja voisin tietysti esittää tähän väliin kaikki kootut tekosyyni, mutta taidan vain tyytyä mainitsemaan että kyseessä on mun blogi, eikä mun varmaan tarvitse selitellä omaa jaksamattomuuttani sen enempää. Sen vielä haluan sanoa, että kuvanmuokkaus/kuvausmotivaationi on ollut taas astetta vaikeampaa löytää, mutta päätin nyt että jätän suosiolla siitä stressaamisen pois ja laitan vaikka näitä biisejä youtubesta täyttämään postauksiani niiden kuvien sijasta (vaikkakin tällä kertaaa mukana on myös kuva norjan reissulta.....) Saa nähdä kuinka kauan tää motivaationpuute kestää, mutta toivotaan nyt kuitenkin että menisi pian ohi.

Hyviä juttuja tällä viikolla: The Hobbit: The Desolation of Smaug (Tai sitten näin suomeksi, Hobitti: Smaugin autioittama maa) extended edition julkaistaan, ja saan vihdoin kaiken extra-materiaalin katsottavakseni joita olenkin jo tumblrissa gifsettien välityksellä ihastellut ♥

Huonoja juttuja tällä viikolla: Koulu ja transpoli käynnit stressaavat ja uniongelman ovat vaihteeksi nostaneet vittumaista päätään. Ja tumblrin ulkoasu on tätä nykyä melko pepusta. Hyi.

Onneksi on se hobitti ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti