15.6.2015

The foolish people, they are so lovely


 Eihän tässä ole mennyt kuin vain vähän yli kuukausi viimeisestä päivityskerrasta. Hups. En tosin jaksa olla tästä kamalan pahoillani. 

Olen ollut muutenkin kovin hiljainen netissä viime aikoina. Edes tumblria en jaksa avata, vaikka ennen siellä vierähti helposti useampi tunti. Enkä muuten ole seurannut kovin aktiivisesti blogejakaan, mitä nyt luen kolmen viikon takaisia postauksia pikkuhiljaa.

Tietää että elämästä puuttuu kontrolli kun edes internet ei kiinnosta.

Transpolilta on kesätauko ja elokuussa olisi uuden lääkärin tapaaminen. Edellinen jäi eläkkeelle. Joskus syksyllä pitäisi olla myös hoitokokous jossa päätetään diagnoosista, mutta olen kovin epäileväinen. Transpolilla syksy tarkoittaa varmaan joulua, eivät meinaa ole kuuluisia nopeudestaan. Blah. 

Täytän muuten tasan viikon kuluttua 18. Eipä siinä muuten mitään, mutta yleinen oletus tässä vaiheessa on että tämän ikäisellä pitäisi olla edes jotenkuten elämä hallussa. Ei sillä, että kukaan teini oikeasti tietäisi mitä haluaa elämällään tehdä, mutta siis yleensä on edes joku opiskelu- tai työpaikka. Mähän en tainnut päästä taaskaan mihinkään opiskelemaan, joten itsesäälissä on tullut taas kierittyä. Ehkä jotkut meistä on vain tarkoitettu sossupummeiksi.

Noh, viikon päästä lienee pakko vetää ne täysi-ikäisyyteen kuuluvat lailliset perseet, onpahan jotakin mitä odottaa. Tilasin myös uuden binderin, rukoillaan että se kerkeää saapumaan ennen kuin lähden seikkailemaan maailmalle. Vähän päälle parin viikon reissu heinäkuussa Amsterdamin ja Berliinin suuntaan, ja siinä lopussa vielä suunnataan puolaan pariksi päiväksi chekkaamaan Auschwitz.

Palaan varmaan noin viikon kuluttua kertomaan valaistuinko täysi-ikäisyyden myötä ja oivalsin haluavani sihteeriksi tai rekkakuskiksi, vai pysyikö elämä yllättävässä käänteessä täysin samanlaisena kuin aikaisemminkin. Jännittävää!

2 kommenttia :

  1. Suloinen doge :3 Se on hei ihan hyväksyttävää jos kaikki on päin persettä 18-vuotiaana, mä olen 21 ja vasta tän vuoden puolella oon ruvennut saamaan asioitani järjestykseen!

    VastaaPoista
  2. Herra Roi on oikein sulo <3
    Toisaalta en jaksais kamalasti stressata koska asun suomessa ja mulla on käsitys että ketään ei täällä jätetä kadulle kuolemaan vaikka ei olisikaan täysin toimiva yhteiskunnan jäsen, mutta sitten toisaalta on vähän luuserivibat kun katselee niitä itseään nuorempia joilla on elämä hallussa..... Mutta onhan tässä tosiaan vielä aikaa, 18 on vielä niin kakara. Ehkä minäkin olen vielä joskus rikas bisnesmies. Tai kenties hankin itselleni sen sugardaddyn :-----D

    VastaaPoista