13.4.2015

You know it's coming all our ways, So dig your dirt and make your grave


Haluaisin tuhota kaikki ihmissuhteeni ja itseni. 
Ärsyttää kuinka kausittaista, mutta silti arvaamatonta hulluuteni on. 
Tässä ojassa ollaan rämmitty jo lähemmäs kymmenen vuotta. Olisi kiva jos joku voisi kertoa, pääsenkö täältä ikinä ylös. 

Miksi ihmiset kokevat oikeudekseen kertoa minulle mikä epäonnistunut laiska paska olen. Tiedän sen ihan hyvin itsekin. Miksi mielenterveysongelmani ovat vain "tekosyy". Miksi kukaan kokee oikeudekseen kertoa ettei minusta tule ikinä mitään ellen ylitä mukavuusrajojani, vaikka todellisuudessa ei tiedetä kuinka saatanan vaikeaa huoneestani poistuminen minulle on. Jokapäiväinen sängystä nouseminen on itseni ylittämistä, puhumattakaan siitä jos saan vaatteet päälleni. 

Terapeuttini kutsui isääni pyhimykseksi koska hän jaksaa minua. Kyseessä on kuitenkin ammattilainen, jonka pitäisi tietää että esimerkiksi masennuksessa on usein oireena se että tuntee itsensä turhaksi ja taakaksi, joten tää oli taas selvästi nerokaasti sanottu. 

Terapeuttini myös luulee, että isäni tekee kaiken puolestani. Jos olen tehnyt jotain, hänellä on aina automaattinen oletus että oikeasti isäni teki kyseisen asian puolestani. Nytkin olen hakemassa pariin kouluun, ja hän on koko ajan puhunut hakuprosessista kuin isäni hoitaisi kaiken. Siis isänihän ei muuten edes tiedä mihin olen hakemassa, eikä osaa käyttää tietokonetta sen vertaa että löytäisi koulujen sivut, mistään hakukaavakkeista tai ennakkotehtävistä puhumattakaan...... 

En ole uusavuton, olen sairas. Olisi kiva, jos edes joku muistaisi sen.


Olen selvästi palannut blogini alkulähteille angstisen avautumiseni kanssa. Maailman tasapaino on taas saavutettu.

5 kommenttia :

 1. ihailen sua. mun on toisinaan vaikea siirtää ajatukseni sanoiksi ja sun tekstejä lukiessa opin oikeastaan ymmärtämään itteäni paremmin. joten kiitos. toivon todella että sun elämään kuuluisi vain kaikkea hyvää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui, kiitos hurjasti! Tälläiset kommentit antavat mulle mielettömän paljon motivaatiota tän blogin päivittämiseen ja niiden henkilökohtaisempienkin asioiden jakamiseen. Ja ilostuttavat mua vielä pitkään. Kiitos vielä kerran ♥

   Poista
 2. Hey there, I have nominated you for Liebster, the blog appreciation award, because yours is amongst my favourites. I would be very glad if you chose to go through with it, but if not, that would be alright too!

  Here is my nomination post, where you will find the guidelines that you might want to follow if you decide to do it
  http://apia-lawreen.blogspot.gr/2015/05/liebster-award.html

  Have a great day!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you darling! i'll do it when i have the time and motivation, which is hopefully soon! (●´ω`●)

   Poista
 3. Wooow, I love it! Enjoy the weekend honey!

  I invite you to join my worldwide giveaways:
  Jexshop 10$ gift card & Polka dots dress

  If you want to follow each other, please follow me and I'll do the same:
  My blog | Bloglovin | Facebook

  (っ◕‿◕)っ♥

  VastaaPoista