7.3.2016

It's what you can't deny 'cause it's the way you think mixed with the pills and drink


Tuli yhtäkkiä hirvee postausinto. Mikäs siinä sitten, niin harvoin tätäkään nykyään jaksan tehdä! Kuvatkin on nyt 2015 puolelta, josko näitä vanhempiakin saisi maailman nähtäväksi tuolta kansioista.

Olen ollut toimelias ja hoitanut Aikuisten Juttuja. Jokseenkin kammottavaa moinen, mähän oon oikeesti ihan kakara joten tää on vähän nostanut noita stressileveleitäkin. No mut mitäs pienistä, jos nyt sais vaikka nää asumisjutut rullaamaan. Mullahan on ollut vähän ongelmia tuetun asumisen hakemisessa kun mun ja ryhmänohjaajien käsitykset koko hommasta eros vähän turhankin paljon väärinymmärryksen takia, mut nyt oon sit hoitanut asian oman sossuni kautta ja paperitkin on lähteneet vetämään. Jes!
Jotenkin pelottaa kirjoittaa näistä tarkemmin tänne vaikka haluaisinkin, joten ehkä jätän nyt tarkemmat selitykset pois.

Oon viime aikoina myös matkustellut. En mitään pitkiä reissuja, mutta käynyt pikaisesti Saksassa ja Ruotsissa. Saksassa katsomassa twenty one pilotsien keikan ja ruotsissa the front bottomsien. Kummatkin olivat mahtavia.
The front bottoms on tosin ollut niin pitkään yksi mun lempi bändeistä ja sitä keikkaakin olin niin innoissani odottanut lähemmäs vuoden, että kyllä täytyy sanoa että se oli mulle se mahtavampi kokemus. Eipä twenty one pilotsissakaan mitään vikaa ollut, the front bottoms vaan nyt on mulle se ykkönen.
Muut ihmiset kyllä meinasivat vähän pilata tunnelmaa kummallakin keikalla, onko sitä pakko yrittää murskata jokaikinen ihminen lähietäisyydellä jotta pääsisi edes senttimetrin lähemmäs niitä idoleitaan. Kyllä mä ymmärrän että mitä lähempänä lavaa ollaan niin sitä coolimpi se kokemuskin on, mut ei se viides rivikään mikään täysin paska paikka ole. Itse olin niillä paikkeilla The front bottomsien keikalla, ja voi jeesus sitä puskun määrää. Luulin oikeasti litistyväni. Sit kun joku nero vielä päätti että crowd surfing on se juttu ja melkein katkoi niskani siinä myllerryksessä ei ollut paniikkikohtaus kaukana. En yhtään ihmettele miksi moinen on niin monella keikalla kiellettyä (Oli muuten sielläkin), se oli oikeasti helvetin pelottavaa kun yhtäkkiä joku aikuinen mies meinaa tippua mun niskaan. Vittuakos mä katson taakseni kun Brian on naaman edessä, mistä mä muka huomaisin että joku on sieltä tulossa. Jeesus. T. Vihainen kukkahattutäti.

No mut kyllä se yleisö rauhoittui parin ensimmäisen biisin jälkeen sen verran että pystyi esim. hengittämään ja oikeasti jopa nauttimaan olostaan. Ja oli se koko keikka kyllä sen kärsimyksen arvoista. Vitun mahtava meininki, ai perkele.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti