23.1.2016

i need to know that when i fail you'll still be hereIltaa! Meikäpoika aloitti testot tässä maanantaina, eli siitähän onkin kohta jo viikko. Mitään ei tietenkään ole vielä tapahtunut, mutta onhan se silti aika perkeleen mahtavaa! Latasin myös ensimmäisen videon youtubeen (klik klik), ja vaikka se onkin jokseenkin kamala, niin se saa kelvata. Englantinihan on aivan kamalaa ja häpeän koko paskaa aivan helvetisti, mutta samalla haluan ihmisten näkevän sen. Se on meinaa vielä nolompaa jos kukaan ei edes katso sitä vaikka uskaltauduin lataamaan sen koko maailman nähtäväksi. Ehkä musta tulee vielä parempi tässä hommassa. Tai sitten luovutan heti alkuunsa. Kuulostaa aivan sellaiselta asialta jonka tekisin. Nyt on ehkä vähän huono päivä, jonka joku fiksumpi saataa huomata tästä kauniista kirjoitustyylistäni. Olisinpa ikuisesti positiivinen urpo joka ei tuntisi häpeän käsitettä. Ehkä kykenisin nauttimaan olemassaolostani astetta enemmän.

Enivei. Mun ei ehkä kannata kirjoittaa enempää nyt, en tiedä mistä tämä yllättävä ja ärsyttävä ininäolo tuli, mutta sen tiedän että kirjoittaminen vain pahentaa sitä. Joudun ajattelemaan liikaa. Chekatkaa toi video, ja pliis tykätkää/kommentoikaa sen katsottuanne, haluaisin kovasti tietää kiinnostaako ketään, vai kärsinkö turhaan alemmuuden puutteesta yrittäessäni sössöttää englantia kameralle ahdistuneena. Kiitos & hei!


//


Evening! I started T on monday! There have been no chances so far, which really doesn't suprise me. I uploaded my first transition video on my youtube channel (click click). It's awkward and horrible but whatever i guess, check that shit out. Maybe i'll get better and maybe one day i'll be able to make good videos. Or i'll just give up before i've even started properly. Sounds like something i'd do. 

Anyway, i really don't feel like writing anything right now. I'm tired, and today is not a good day. Check the video out and please like/comment if you do, i'd really like to know if anyone is even interested lol. Thanks & bye.

2 kommenttia :

  1. Musta noi videot on tosi kiva ajatus :> Ihan itteeskin ajatellen, on varmaan kiva sitten vaikka jonkun vuoden päästä katella, miten onkaa muuttunut!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva jos kiinnostaa! Kyllä varmasti katuisin jos en nyt dokumentoisi tätä koko prosessia, se on sit vähän eri asia kuinka julkisesti kehtaan jatkaa :--DD Mut yritetään nyt toistaiseksi ainakin vielä näin, vaikka se sönkköenglanti ja kiusallisuus vähän sattuukin sieluuni.

      Poista