29.10.2015

I hope you're dead 'cause how could you sleep at a time like this

You're dead 'cause how could you sleep at a time like this

Miksi meikkaan vain öisin. Tiedättekö minkä työn ja tuskan takana siedettävät kuvat ovat kun ei ole minkäänlaista luonnollista valonlähdettä. Tarvitsen jonkun ministudion itselleni. 

Oikeasti haluaisin ehkä näpertää jotain halloween-aiheista meikkiä naamaani, mutta taidan yrittää tehdä sen päivällä. Mut siis onhan tässäkin väreinä oranssi + musta, että ehkä se lasketaan. Sisko tosin sanoi että tästä tulee mieleen kevät, ei siis kauhean onnistunut yritys...
Kulmakarvat ovat villit ja vapaat ja huulipunan ostin tyyliin dollarilla ebaysta. Ja mun päässä on t-paita. Älkää tuomitko. 

---

Ostin tietokoneen. Siis ihan pöytäkoneen. Pelikoneen vielä. Huhhu. Ihan ensimmäinen ikioma pöytäkoneeni, aikuisuus on täällä. Sinne meni ~1000e, rip säästöni. Tää tuhlaus on fiksua, varsinkin näin poismuuttoa suunnitellessani. Muistuttakaa mua tästä sit kun itken täällä syödessäni kolmatta viikkoa nuudeleita ja näkkileipää. 

Poismuutosta muuten vielä: Siinä ollaan vähän edetty. Oli sellainen suunnittelukäynti polilla jossa oli mukana hoitaja + hoitaja2 + sossu + minä. Siellä paljastui että psykiatrian polilla käyvät ovat nallin mukaan liian sairaita muuttamaan heidän asuntoihinsa ja mun elämästä tuli kerralla kovin paljon haastavampaa. Sinänsä melko naurettavaa kun kyse on _tuetusta_ asumisesta. Kuinka sairas on liian sairas? Olis edes vielä joku henkilökohtainen arviointi niin ymmärtäisin, mutta nimenomaan kaikki psykan polin asiakkaat ovat no-no. Tää on vielä joku uusi sääntö, ennen on kuulemma onnistunut polin kanssa yhteistyössä hyvin. Huoh. Nalli on silti mulle yhä se paras vaihtoehto, joten lähdetään sitten sossun kautta tiedustelemaan siitä. Eli siis mua suositeltais sinne sossun puolelta, ei polin. Ja sillä tavalla voi kuulemma onnistua, ne vaan ei saa polilta suositella mua sinne...... Jepjep. 

Sitten jos sekin kusee on vaihtoehtoina vielä aspa ja ihan normi vuokra-asunto johon anotaan erikseen mulle jotain spessutukea. En ole ihan varma miten se toimii, mutta kai kyseessä on sitten joku tukihenkilö?? 
Aspaan en haluaisi koska se kuulostaa pelottavalta ja intensiiviseltä enkä mä usko tarvitsevani sellaista tukea mitä he tarjoavat ja sieltä joutuisi lähtemään sillä sekunnilla kun joku arvioi että toimintakykysi on tarpeeksi hyvä omillaan asumiseen. Perus vuokra-asunto on siis mulle se toiseksi paras vaihtoehto, vaikka toki siinäkin tulee paljon extra-säätöä. Plus en varmaan saisi sitä tukea heti alusta vaan oletettavasti sitten kun olen asunut siellä jo jonkun kuukauden. No mutta jännätään miten käy. 

[Alla muuten sneak peek tatutoinnistani, lupaan että siitä tulee ihan kunnollisiakin kuvia tänne joskus tulevaisuudessa. Kuka tunnistaa kenen lyriikoista varastin törkeästi lauseen ihooni. Ei pitäisi olla vaikea arvata jos on kiinnittänyt vähääkään huomiota postauksieni otsikkoihin ikinä.]


4 kommenttia :

  1. aina välillä sun kuvia täällä blogissa katsoessani mietin miten joku voi ees näyttää noin hyvältä. plus toi tatuointi on /erittäin/ jees. (ja morjes mitkä lyriikat valitsit, ei paha, ei paha. yks niistä laineista tuolta bändiltä joka säväyttää ihan joka kuuntelukerralla) 👍👍

    VastaaPoista