11.10.2015

And im not sure that I want any single part of this. Any single part of any of this shit

 Nämä viehättävät selfiet ovat oikeasti huhtikuulta, mutta ei anneta sen häiritä. 

Leon elämässä tapahtuu: Kävin ensimmäistä kertaa ryhmässä*. Ei ollut niin ahdistavaa kuin oletin, mutta kuolettavan tylsäähän siellä oli. Ja kyllähän se ahdistuskin silti oli läsnä. En saanut oikeastaan mitään tehtyä koko kolmen tunnin aikana, joten se olikin sitten vain istumista koko aika. Välissä nyrpin vähän ruokaa jota lautaselleni väkipakolla tungettiin (Sanottiin tosin että ei ole mikään pakko syödä, mutta silti). Kyllä minä siellä silti tulen käymään kun ei elämässäni muutakaan sisältöä ole. Vaikka en oikeasti tee siellä mitään älykästä taikka ymmärrä toimintatapoja. Meinasinkin alkaa nauramaan lopun rentoutuksen aikana, sori. Onneksi selvisin nolaamatta itseäni. En ole ideaali asiakas kun kyseessä on mielikuvaharjoitukset. (Vähän ehkä itketti kun kaikki muut selittivät innoissaan pääseensä sinne joen rannalle ja minkälaista siellä oli ja voi että ja minä reppana vain kohautin olkiani kun tuli vuoroni kertoa pääsinkö tälle kyseiselle rannalle mielessäni vaiko en. Apua.)

Kävin perjantaina ryhmän jälkeen myös varaamassa tatuointiajan. Minun sosiaalisilla taidoillani se oli kovin haastavaa, vähän hävettää se sössötyksen määrä koittaessani selittää mitä haluan. En muuten tiedä vieläkään artistini nimeä, mutta hän vaikutti mukavalta. Tatuointistudion nettisivulla ei ole hänen teoksiaan esillä, joten mennään sitten vähän sika säkissä-periaatteella. Kyseessä on tosin vain pätkä tekstiä, tikkukirjaimilla vielä, joten uskon vakaasti että kukaan ei pysty sitä sössimään. Katsotaan olenko väärässä sitten keskiviikkona. 

(Vaihdoin muuten ulkoasua tässä vähän aikaa sitten. Yksinkertaistin reippaasti. Ja haluaisin muuten vaihtaa blogini nimen. Onhan se nyt jokseenkin noloa kun ei oman bloginsa nimeä osaa lausua hei. Ehdotuksia? Suomeksi tai englanniksi, kunhan se on jotain vähän iisimmin lausuttavaa kuin Queer.)

(*Kyseisessä jutussa on muuten vähän vanhentunutta informaatiota. Nykyään ryhmä toimii hiekkaharjun toimipisteessä, joka onkin minulle jo ennestään tuttu lukuisten kipinä-seikkailuideni takia tässä vuosien varrella.)

4 kommenttia :

 1. otsikon biisi<3. the front bottoms on varmaan kaikkien aikojen lempparibändini

  uus ulkoasu näyttää tosi hyvältä !! simppeli on jees. &tatuointiaika, dääm olen kateellinen :D musta tuntuu että nyt on kaikki koko ajan ottamassa tatuointeja kun taas itse kärvistelen rahattomana odottamassa omaa vuoroani joka vielä siintää hamassa tulevaisuudessa. mutta ehkä se vaan nimenomaan tuntuu siltä kun itsellä on päällä tatuointikuume. pointsit sosiaalisesta tilanteesta selviämisestä ! kuumotukset uusia ihmisiä tavatessa on aina huh huh huh. onneksi säkään tuskin oikeesti sönkötit niin paljoa, tuntuu vaan siltä aina omasta mielestä. ja tatuointiartistit varmaan tapaa jännittyneitä ihmisiä usein, että ei syytä hävetä :--)

  (nyt vasta rupesin miettimään että oonko mahtanut edes ennen kommentoida sun blogiin. jos en, niin moi vaan sulle & tykkään sun blogista hirmusti ? seuraajanakin oon jo hetken aikaa roikkunut)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei sama, the front bottoms on ihana <3

   Kiitos kiitos! Itsekin olen jo pidempään kärsinyt tatuointikuumeesta ja meni jo niin sietämättömäksi että sosiaalisten tilanteiden pelko sai väistyä hetkellisesti :---D Onneksi oli mukava artisti joka osasi käsitellä tälläistä vähän ahdistuneempaakin ihmistä.

   Et ole tainnut, mutta hei ja kiva että tykkäät! Ihana että kommentoit nyt ❤️

   Poista
 2. Pakko kyllä kans antaa rispektiä tästä ulkoasusta. Voi jesse perkele, olen niin kateellinen, unelmoin kanssa tatuoinnista, mutta rohkeus ei riitä. Tsemppiä nyt kuitenkin, toivottavasti tatuoija ei tee kirotusvihreitä. :-D
  Pakko kysyä, että mitä kameraa käytät ja paljonko maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei se kauheen paha ollut, itsehän olin kovin pelko persiissä juurikin sosiaalisten tilanteiden takia enkä kerennyt esim. kipua stressaamaan etukäteen :---D Mut hyvin meni ja kirjoitusvirheiltäkin vältyttiin!

   Kamerani on Olympus pen mini E-PM2 ja pikaisen googletuksen perusteella hinta pyörii siellä vajaassa 300 eurossa. Sitä tosin ei kai enää kamalammin myydä mutta olympuksella on melko iso minijärkkärivalikoima joten se kannattanee chekata. Vittuun canon vs nikon väittelyt, olympus on se oikea!

   Poista