24.5.2014

Would you kick me in the face please? It'll make whatever I say sound like poetry


Mikä siinä on, etten millään saa päivitettyä tätäkään julkista päiväkirjaa ikinä?? Joka ilta meinaan kirjoittaa,
mutta kun ei runosuoni syki niin ei viitsi myöskään pakolla vääntää tekstiä. Jospa saisin tilanteen pikkuhiljaa korjattua ja pääsisin taas päivittämisen makuun! Jos jotakuta kuitenkin vähän intensiivisempi stalkkailu kiinnostaa, niin instagramiahan (@irtoraaja) minä päivittelen melkeinpä joka päivä.


Helle yllätti, mikä perkele tätä suomen säätä vaivaa? Aina on joko niin kylmä että jääpuikkoja roikkuu nenästä, tai vastaavasti on niin perkeleen kuuma että sulat maahan hikilammikoksi. Kesä tuppaa ahdistamaan kuumuutensa takia, ei silloin viitsisi bindata sen kuumuuden takia, ja oloni on usein kovin epämiellyttävä kamalan paljastavissa vaatteissa. Arpisena ja lihavana en meinaa mielelläni kehoani esittele. Vitutus myös nousee aivan uusiin lukemiin mittarin näyttäessä +27 astetta.

Kamalasti on ollut menoa viime päivinä, olen ollut viimeisen kahden viikon aikana yltiösosiaalinen ja liikkunut yllättävän paljon poissa kotoa. Ei mitään verrattuna "normaaleihin" ihmisiin, mutta mielenterveyskuntoutujana (tai no, en siitä kuntoutujasta niin tiedä. Ainakin yritän) olen silti ihan ylpeä. Nytkin lauantaina minut voi bongata helsingin siivouspäiviltä. Tulkaa toki moikkaamaan jos satutte itse siellä pyörimään!

2 kommenttia :

  1. Tuu kolmelta Kaisaniemen puistoon Alternativen miittiin, paijaan sut hengiltä BD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tulen kallion karhupuistossa varmaan olemaan niihin aikoihin, siitä vaan jos löydät :--D

      Poista