17.5.2014

It's cold as a tomb, and it's dark in your room when I sneak to your bed to pour salt in your woundsHupsista saatana, tietää postaustahdin vähän hidastuneen kun nämäkin kuvat ovat n. puolitoista kuukautta sitten otettuja.... Nyt vasta sain ne muokattua, joten eipä tässä muuta kuin armotonta laiskuutta voi syyttää hitaudestani. Varsinkaan kun en oikeasti edes siellä koulussa taikka töissä käy, joten aikaahan tässä tosiaan on vaikka muille jakaa...Hups. 

Kuitenkin, tässä siis ihan omin kätösin väkertämäni meikki/maskeeraus, käytin kasvomaaleja ja tekoverta luodakseni tämän kauniin lookin. En ole ihan varma mitä hain tällä takaa, ensinhän halusin vain tehdä itselleni mustan silmän, mutta sitten innostuin leikkimään tekoverellä. Lopputulos on kuitenkin ihan jees, nyt jos vaan vielä saisin viimein sitä latexia ostettua. Ehkäpä onnistun vielä joskus luomaan täydellisen zombi-lookin! 

---

Meikeikäpojallahan muuten olisi perkeleesti postattavaa ja lupaan taas vähän ryhdistäytyä blogin kanssa, onhan tämäkin toki tuottavampaa kuin vaikka feissarimokien lukeminen johon olenkin taas kuluttanut viimeiset pari päivää. Joku auttakaa ja hankkikaa mulle elämä. (Olen kyllä oikeasti saamassa jopa tekemistä päiviini, mutta siitä sitten taas myöhemmin!)


Tuntuupa jäävän kumman vajaaksi päivitys. Pitäisikö tässä syyttää omia kirjoitustaitojaan vaiko helvetin lagista fiilistä. No mutta, ensikertaan, tulkaa joku potkimaan palleille jos ei neljän päivän sisällä mitään kuulu.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti