28.12.2016

i’m still waiting for the world to end


Olen yrittänyt aloittaa tämän postauksen pari kertaa viimeisten viikkojen aikana, mutta tekstiä on ollut äärettömän vaikea tuottaa. En saa aloitettua, vaikka asiaa ehkä olisikin. Ei mitään kovin mielenkiintoista tai tärkeää, mutta ei blogiani mistään laatusisällöstä tunnetakaan. Tykkään kirjoittaa mitä mieleen tulee, ja kykenemättömyyteni luoda sisältöä tänne säännöllisesti viimeisen parin vuoden ajan on ollut jokseenkin turhauttavaa.
Kai mä luon jotain paineita itselleni siitä mitä blogin pitäisi olla, joka tietty vaikeuttaa postaamista kun stressaan turhasta. Musta tuntuu että blogien säännöllinen lukeminen auttaisi, mutta jotenkin se on jäänyt ja nyt mulla olisi ainakin vuoden edestä luettavaa jäänyt välistä. Luen kyllä paljon blogeja, mutta ne ovat yleensä vanhempia, kertovat esimerkiksi jonkun sairaushistoriasta ja ovat "valmiita", jolloin voin lukea koko homman kerralla läpi. Sen sijaan kaikki seuraamani lifestyle/alt-blogit ovat jääneet lukematta. Kyllä mua yhä kiinnostaa, mutta jotenkin en saa aikaiseksi? Josko alkaisin pikkuhiljaa lukemaan taas niitäkin. Katsotaan!

Joulu tuli ja meni, mä olin kipeenä mutta oli silti mukavin joulu vuosiin. Yleensä panikoin koko joulun huoneessani sukulaisia jotka ovat kylässä ja kuolen nälkään/janoon/kusihätään kun en uskalla poistua huoneestani, mutta tänä jouluna päätin ottaa chillisti, ei ne mua syö. En tiedä auttoiko asiassa enemmän uusin lääkitykseni sosiaalisten tilanteiden pelkoon, vai lomamatka aikaisemmin tänä vuonna jona vietin kaksi viikkoa yhdessä edellämainittujen sukulaisten kanssa ilman pakopaikkaa, mutta tällä kertaa uskalsin enimmäkseen olla vapaasti kotonani. Jes.
Olin tosiaan kipeänä, olen ollut suurimman osan joulukuuta. Tälläkin hetkellä mulla on silmätulehdus kummassakin silmässä, flunssa, kurkku paskana ja oikea korvani on kuuro (tiedä sit mikä siinä on vikana mutta kuuro se on ollut maanantaista lähtien) joten en siis tosiaankaan ole mikään terveyden perikuva. Muistan vanhat hyvät ajat kun en ollut ikinä sairaana, tänä vuonna mulla on ollut joku rutto parin kuukauden välein, hah. Vähän stressaa onko mussa jotain enemmänkin vialla. Käyn ehkä lähipäivinä lääkärissä ellen jänistä (taas).  Vähän tosin myös huolehdin etteivät ota mua vakavasti siellä ja joudun jonottamaan terveyskeskuksessa joku viisi tuntia ihan vain jotta joku sairaanhoitaja vois nauraa mut ulos sieltä. Jännätään miten käy.

Tää lienee mun vika postaus vuodelta 2016, joten toivotetaan jo tässä välissä hyvää uutta vuotta! 2016 oli semikauhee kokemus. Vuoden alussa ajattelin vielä että tästä tulee tosi jees, aloitan testot ja muutan omilleni mut paskasti kävi. Testot toki aloitin ja se on yhä ihan mieletöntä ja oon siitä onnellinen! Mut muuten olisin kyllä voinut jättää tän vuoden välistä. Toivottavasti 2017 on parempi.

Anyway, hyvää uutta vuotta kaikille! Viettäkää kiva vuodenvaihde ja toivottavasti mäkin paranen siihen mennessä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti