19.3.2015

my love, you make me sick


Tappelin näiden kuvien kanssa noin 78 vuotta, helvetti nyt taas. Yritin kerrankin olla super professionaali ja cool bloggaaja ja muokkasin nämä vaivalla erittäin lagisella photoshopillani. Jälki oli nättiä niin kauan kuin katsoin kuvia photoshopin kautta tai kuvakansiossa, mutta jos avasin kuvia millään muulla ohjelmalla tai yritin ladata niitä tänne niin värit kuolivat. Tuntejahan minä tässä vain muokkasin näitä niin että värit ovat varmasti nättejä, kirkkaita ja näkyvät hyvin, mutta täällä ne muuttuivatkin heti harmaiksi! Jumalauta. Tällekin varmaan löytyisi joku tosi ovela ja helppo ratkaisu, mutta ihan oikeasti sen tuntien näytön tuijottamisen jälkeen ei innostanut lähteä googlailemaan vastauksia. Sen sijaan olin jo luovuttamassa, kunnes nerona keksin että voin vain ottaa screenshotit esikatselusta jossa värit ovat kohdallaan, copy-pastettaa painttiin ja tallentaa ne uudestaan. Siis vittu mikä sherlock. Eihän siinäkään mene kuin parikymmentä vuotta, mutta ainakin onnistui!

Joo, sitten tietty voisi itse aiheestakin sanoa pari lausetta. 
Sain madolta joululahjaksi maaliskuussa meikkejä, joita tietysti piti päästä testaamaan. Muilla on sponsoreita, mulla on mato. Kiitos pupunen. Sain siis huulipunia, luomiväripaletin ja siveltimiä. 

Olin jo aikaisemmin testannut liilaa ja violettia huulipunaa, joten halusin testata nyt jotain muuta sävyä. Keltainen huulipuna ei ollut laadultaan niin hyvä kuin edellämainitut, vaikka kaikki samalta valmistajalta (makeuprevolution) ovatkin. Yritin kompensoida halkeilua glitterillä, mutta sekin vähän kusahti. Irl näytti hyvältä, mutta kuvat ovat melko kamalaa katsottavaa.... Näyttää joltain paskalta huulissani. Nohhhh mitäs pienistä, harjoittelemalla oppii ja silleen. 
Silmämeikistäni sen sijaan tykkään. Yleensä en kamalammin luomiväriä käytä, ja kun käytän niin laitan ihan vain yhtä sävyä. Ellen tietty tee jotain dramaattisempaa keskellä yötä, joka on ilmeisesti lempiaikani meikata. Enivei, nyt siis testasin miltä vähän värikkäämpi, mutta silti "normaali" meikki naamassani näyttäisi. Ja kuten jo sanottu, itse tykkään lopputuloksesta. Ripsiväriäkään en muuten ikinä käytä, mutta kerrankos sitä. Pitäisiköhän ripsientaivutin hommata seuraavaksi....

Hyvää yötä/huomenta/päivää riippuen aikavyöhykkeestäsi ja olinpaikastasi, ja kiitos vielä kerran matalalle ystävälleni!

6 kommenttia :

 1. Näyttää tosi kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Heipsun! Haastan sut The liebster award -haasteeseen, jonka tarkoituksena olisi nostaa alle 1000 lukijan blogien näkyvyyttä. Mikään pakko ei tietenkään ole haasteeseen vastata, mutta jos innostaa niin tsekkaa ohjeet blogistani. :--)

  ((Ja näin on the unrelated note, tykkään sun blogista ihan überpaljon & en ehkä kestä kuinka hyvälle taas näissäkin kuvissa näytät.))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitänee käydä katsomassa!
   Ja kiitos kovin paljon, kylmää sydäntäni lämmittää kovasti ♥

   Poista