7.6.2014

KOIMIES ON HYVÄ JÄTKÄ


 Tämän päivän mysteeri: Miksi kuvat muuttuvat pikselimössöksi heti, kun lataan ne bloggeriin? Toki voisin ladata ne jonkun muun palvelun kautta, mutta nyt ei jaksa sen kuumemmin alkaa säätämään. 

Viimeaikoina en ole kamalammin koneella pyörinyt. Joka on sinänsä ihme, kun ottaa huomioon internet-addiktioni... Vielä ihmeellisempää tästä tekee sen, etten ole myöskään ollut sen elämällisempi. Yhä vain löllöilen kotona, mutta konetta en jaksa avata. Angstaaminen on taas lisääntynyt aikalailla, mutta josko tästä vielä noustaisiin. Olisi niin kiva, jos osaisin edes puhua polilla, tai jos olisin vaikka hoitokuvioista selvillä. Nyt vaan kaikki on niin sekavaa, joka tietty stressaa kauheasti. Ugh. 

Onneksi on kavereita. Vaikkei niitäkään toki tältä ihmiskammoiselta möröltä kamalammin löydä, niin sen verran kuitenkin että välillä saa seuraa ja pääsee poistumaan talosta. Madon + sisareni kanssa vietettiin jokusen aikaa sitten villi yö, ajettiin nikkilän kautta vanhaan porvooseen madon samalla selittäen koimiehestä. Peloteltiin myös siskoani peuroilla. Koimiehestä on tosin ehkä nyt tullut vähän insideläppä.... Oli kivaa. Näitä yöllisiä ajeluita on aina kiva tehdä, ja kaverien kanssa tätä voisi harrastaa useamminkin. Yökävelyt on myös aika jepa, harkitsen itseasiassa nytkin josko jaksaisin ottaa johonkuhun yhteyttä ja lähteä seikkailemaan paloittelumurhien sekaan yölliseen korsoon.

Ps. Käykää jooko äänestämässä kuvaani täällä: *KLICKLICK*
En edes haaveile voitosta, ei hätää, mutta ajattelin että huvinvuoksi olisi hauska katsoa tykkääkö kukaan vaiko ei tykkää! Kuvaa en osannut päättää, ja huonostihan tuo on ehkä muokattukin, mutta mitäs pienistä kun voittoa en kuitenkaan tavoittele.... Äänestäkää nyt silti ja kohottakaa itsetuntoani!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti