1.11.2013

kaikki koirat ovat urpoja ja se on fakta. I am a scientist. This is science.Nämä kaikki kuvat on oikeasti otettu jo viikkoja sitten, mutten ilmeisesti ole saanut julkaistua niitä aikaisemmin. Kuvissa edustaa Akis ja Roi. Roi on tuo pörröisempi otus pihalla, se on sit yhä myynnissä /winkwonk

EDIT// Roi, meidän arjen sankarimme puraisi juuri sähköjohdon rikki. Johto alkoi savuamaan, äiti panikoi ja koira sai sähköiskun. Kaikki on kunnossa nyt, ei koiralle tapahtunut mitään sen kummempaa, mitä nyt vähän sattui mutta mitäs on idiootti. Isä pelasti päivän ja irrotti johdon ennen suurempia vahinkoja, tarkoituksena korjata se huomenna. On taas todiste koirien loputtomasta viisaudesta.

Olin muuten siellä sydänfilmissä. Odotushuoneessa oli feikkipuu, jonka juurella oli feikkiappelsiineja. Hoitaja kysyi olenko ennen ollut sydänfilmissä. Tottahan toki, eihän tämä kuin kolmas kerta. Agh. Oli ihan yhtä kamalaa kuin aina ennenkin, ja lisäksi hävetti kun en uskaltanut edes kiittää lopuksi. Ei kiitos enään, ainakin se on nyt ohi.

Nyt voisinkin palata sottaamaan paperia piirroksillani ja kirjoituksillani, tämä nyt oli vain pikainen päivitys.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti